Objectbewaking

Veiligheid en voordeel gaan bij Limburg Bewaking hand in hand. Onze beveiligingsoplossingen draaien allemaal om ontzorgen. Collectieve surveillance voor bedrijventerreinen of objectbewaking voor een bouwput, voor elke situatie hebben wij de beste en voordeligste oplossing. U herkent ons aan de leeuw.

Kies vandaag nog voor Limburg Bewaking

046-240 00 00

Objectbewaking

Ons bedrijf kan putten uit meer dan 20 jaar ervaring

Elk jaar weer zorgt criminaliteit voor veel schade. Limburg Bewaking helpt u met objectbewaking om dit in de kiem te smoren. Onze beveiligers zijn scherp, oplettend en stralen overwicht uit. Periodieke controles van buiten- en binnenzijde, overzicht houden in een wachtpost, signaleren van afwijkende zaken: wij staan voor u klaar.

Limburg Bewaking bezit de kennis en ervaring om bedrijven, scholen, ziekenhuizen, winkels en vliegvelden te beschermen tegen elke mogelijk dreiging. Wij zijn breed inzetbaar en weten dat elke situatie om een andere aanpak vraagt: elk object is immers uniek.

Onze objectbeveiligers weten in korte tijd wat er speelt in en rondom uw bedrijfspand. Naast de toezichthoudende taak kunnen onze objectbeveiligers ook de rol van receptionist of portier voor hun rekening nemen.

Meer weten over objectbewaking?

info@limburgbewaking.nl
046-240 00 00