Retail Beveiliging

Winkelcriminaliteit is al jaren een groeiende dervings post voor detaillisten. Met de inzet van een winkelsurveillant kan veel criminaliteit worden voorkomen, omdat de surveillant duidelijk herkenbaar op de winkelvloer aanwezig is en vroegtijdig afwijkende gedragingen onder het publiek zal signaleren.

Kies vandaag nog voor retail beveiliging van Limburg Bewaking

046-240 00 00

Retail Beveiliging

Ons bedrijf kan putten uit meer dan 20 jaar ervaring

U wilt dat uw klanten zich prettig voelen in uw winkelomgeving en een nors kijkende beveiliger draagt daar niet aan bij. Vandaar dat de winkelsurveillanten van Limburg Bewaking allen zijn getraind in gastheerschap. Daarnaast zijn onze surveillanten in het bezit van een EHBO- en BHV- diploma, waardoor zij ook onderdeel kunnen uitmaken van uw bedrijfshulpverlening.

Met Limburg Bewaking kunt samen met andere detaillisten retail beveiliging in kopen. Op deze wijze zal de winkelsurveillant gedurende zijn dienst meerdere winkels aandoen. Bij een verdachte situatie kunt u via een alarmnummer de winkelsurveillant direct oproepen zodat deze meteen ter plaatse komt. Zo zijn de kosten voor winkelsurveillance per deelnemer naar rato en bespaart u door de kracht van samenwerking.

Meer weten over retail beveiliging?

info@limburgbewaking.nl
046-240 00 00